Foto: D A V I D S O N L U N A on Unsplash

(Detta är ett inlägg jag publicerade på min FB-sida 201221)

År 2020 har satt sina spår. Det har påverkat oss alla på flera olika sätt. Faktiskt har det inte enbart varit av ondo, jag har intrycket av att det är många som bl a kommit ner i varv, vardagsstressen har minskat. För andra har det varit precis tvärtom. För min egen del har det varit en mix. Min stressnivå är rekordlåg. Jag har fått umgås mer med min man och vår dotter som fortfarande bor hemma. Mitt hem har jag återupptäckt – har liksom ”boat in” mig och gjort både små och stora förändringar.

Därutöver har det ju hänt massor som inte har något att göra med pandemin. Min fina pappa dog (ej coronarelaterat) och saknaden sticker regelbundet till i mitt hjärta. Min äldsta dotter och hennes sambo hittade sitt paradis på jorden. Och så allt däremellan. Precis som livet är, oavsett om vi har ett virus som härjar eller ej.

Mina planer om att börja föreläsa sprack. Att slå sig in i den branschen är jättetufft även under normala förhållanden! Bara att acceptera och försöka hitta något annat att fokusera på. Som tur är har jag min bakgrund som journalist och kostrådgivare, så jag har haft lite uppdrag som översättare för en internationell hälsosajt. Jag älskar att skriva, så det har varit fantastiskt att åter jobba med ord.

Däremot har jag haft för lite att göra. Min energi och mitt driv har därför sjunkit under året. Jag håller annars ångan uppe genom att just arbeta. Det har varit alldeles för lite av den varan i år, och jag har varit tvungen att revidera mina framtidsplaner. Nästa år ligger fler uppdrag och fler uppdragsgivare i fokus. Jag ska även gå en kurs om podcastproduktion, och är reserv på en kurs i videoredigering.

För att kunna behålla fokus på allt ovanstående kommer denna sida* att försvinna. Detta för att jag inte kommer att ha tiden till det, och då blir den bara en källa till dåligt samvete. Vem vet, den kanske återuppstår i framtiden?

Tusen tack för att just DU följt mig här! Jag kan lova att jag verkligen uppskattat det.

Jag önskar att ni alla får en underbar jul utifrån omständigheterna, och att 2021 innebär att vi får en åtminstone lite normalare tillvaro.

Vi kommer att fixa det här ❤️
/Bitte

*Alltså inte den här sidan, utan sidan på Facebook.

Lämna en kommentar